Bingo Best Western!

Med ett bilbingo inför hemresan följer hotellkedjan Best Western sina gäster en bit på väg hem. Bingo Best Western delas ut i samband med att gästerna checkar ut. Det är särskilt anpassat för barnfamiljer och för att göra den långa hemresan lite roligare. Här spelar man bingo om vad man ser och upptäcker längs vägen. Alla som vill vara med och spela får varsin bricka, i varje set finns fyra olika spelbrickor. Ser man en buss, en husvagn eller åker genom en tunnel så viker man ner motsvarande lucka på sin spelbricka. Fem luckor i rad vinner – lodrät, vågrät eller horisontellt.
Genom att man viker ner luckorna kan bingot lätt återanvändas till nästa långa bilresa. På brickans baksida finns också kontaktuppgifter och karta till alla Best Western-hotell i Skandinavien. Det leder förhoppningsvis till fler bokningar hos hotellkedjan.
Det här bilbingot är resultatet av ett fint samarbete mellan Russindesign och Poppidesgin – bingo! Och där vi tillsammans jobbat fram idé, koncept, formgivning och original.
Hälsa på hos Poppi design >

 

Facebookpinterestlinkedinmail

Tags: TRYCK, HIT & DIT

Back to Top